2017-05-23 07:20:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Csalódnia kell

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében együtt áll az Uránusszal. Ügyeljen arra, hogy ne vádoljon senkit semmivel igazságtalanul, ne ítélkezzen elhamarkodottan! Vegye a fáradtságot, és mindennek járjon alaposan utána, mielőtt döntene, mert most fennáll a veszélye a tévedésnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr már a Bika jegyében látható, ez azt jelzi, hogy rendezheti végre az anyagi ügyeit. A délelőtti órákban intézzen el minden fontos dolgot. Fontos döntéseket most inkább ne hozzon.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, de az ön uralkodó bolygója, a Merkúr a Bika jegyében látható. Minden, amit eltervezett, akadozik, vagy el sem tudja kezdeni… Ha döntéshelyzetbe kerül, harcoljon ki magának egy kis gondolkodási időt – igaz ez a munkahelyi problémákra és a magánéleti kérdésekre is! Új ügyekbe se kezdjen bele, és ne adjon kötelező érvényű ígéreteket sem.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr a Bika jegyében látható, és jó fényszögben áll az ön jegyével. Ezzel a bolygóállással sok előnyt élvezhet, de sok feladata is adódik. Kitartással és szorgalommal azonban nagy sikereket érhet el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ez sajnos nem az ön napja! Valahogy vészelje át a délelőttöt, amikor semmi sem akar sikerülni… Délután már jobban haladhat a munkájával, de továbbra is maradjon óvatos – kezelje fenntartással azt, amit hall másoktól.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Új lehetőségei adódhatnak üzleti és kapcsolati téren egyaránt. Nem biztos, hogy azonnal készpénzre váltható, amit megtalált, de nem árt jobban odafigyelni rá. Ami ma még csak kis üzlet, futó találkozás, az holnap komoly sikert hozhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A napi rutinra koncentráljon, hogy az zökkenőmentes maradjon, a hosszabb távú terveknek ugyanis nem kedveznek ma a bolygók. Rend, nyugalom – erre van ma szüksége!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Most arra intik a bolygók, hogy egy kicsit lassítania kellene. A megfontoltsággal és alapossággal érhet most el sikert. Egy fontos kérdésben tegye félre az érzelmeit, mert azok most tévútra viszik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha egy ismerőse segítségért fordul ma önhöz, nem szabad őt elutasítania. És kezelje nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyét, mert ha bármi kitudódna, abból önnek személyesen is baja lehetne.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll együtt az Uránusszal. Furcsán alakul a napja: eleinte minden nehézkesen indul, talán még arról is lemond, hogy a napi feladatait úgy elvégezze, ahogy szerette volna. Ám a végén kiderülhet, hogy jobban járt így, mintha minden a tervei szerint haladt volna… Egy szerencsés véletlen is a kezére játszik!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kissé unalmasnak tűnik a mai napja. Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint azt ön szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik épp a mai napon, ami később jelentősen befolyásolja a jövőjét.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos csalódnia kell ma – valami, amire régóta várt, mégsem olyan kedvező, mint remélte. Ne fogadja el a dolgot, ne törődjön bele, inkább keressen új megoldást!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: